2013. február 4., hétfő

Boldog ALL STARZ

     
    Múlt héten találtam rá a Boldog ALL STARZ csapatára,akik hihetetlen,de boldogiak. Gyorsan készítettem is velük egy interjút.

Punk-Rock Region Portal:  Mikor alakult a zenekar, mi a története és milyen stílusú zenét játszotok?
Boldog All Starz: Az egész történet a 2011-es Magyar Dal Napjára vezethető vissza, ahol az egyik zenei blokk- a boldogi fiatalok- élőzenés kíséretet kapott, és a sikeren felbuzdulva, kiegészülve még néhány zenésszel, megalakult a BAZ, illetve még nem ezen a néven, a nevet egy későbbi hatvani fellépés alkalmával adta nekünk Laczik Feco, szóval Ő a mi keresztapánk! :)

PRRP: -Első ránézésre elég 'sokkolóan' hat a zenekartagok listája, 12-en alkotjátok a bandát?! Hogy kell elképzelni ezt a 7 énekest? 
BAZ: -:) Ahogy az előbb elmondtam, a boldogi fiatalok projektből alakultunk, nos ez a 7 énekes volt a boldogi fiatalok, mögéjük szerveződött a zenekar. Természetesen nincs mindenki egyszerre a színpadon, ki-ki a saját maga által választott dalt énekli el, ahogy azt a Magyar Dalon is tette.

PRRP: -Több zenekar tagjaiból verbuválódott a banda. Mely zenekarok tagjai  alkotják a Boldog All Starzt?
BAZ: -Hűha! Elég hosszú a lista! :D Már akkor is, ha csak Alexet az egyik basszusgitárost nézzük, aki jelenleg is 5-6 zenekarban játszik! De a teljesség igénye nélkül kb. ezekben a zenekarokban játszanak a tagok: SZEBB, Nehrou, Monarchia, Head Off, G6, stb... nem beszélve a különböző projektekről :)...emiatt nehéz is egyeztetni.

PRRP: -Saját számokat játszotok vagy feldolgozásokat?
BAZ: -Egyenlőre csak feldolgozásokat, külföldi és magyar előadóktól vegyesen. Főleg a pop-rock-alter vonalról válogatunk. De a következő lépés, néhány saját dal megírása lesz.

PRRP: -Hány fellépésetek volt eddig és merrefelé léptetek fel?
BAZ:  -Ezen a néven három fellépésünk volt, kettő Boldogon, és egy Hatvanban. Elég jók a visszajelzések, többfelől kaptunk meghívást, amiknek majd próbálunk eleget tenni!

PRRP:  -Ez hobbi zenélés vagy komolyabb terveitek is vannak?
BAZ: -Abszolút hobbizenekar! Nem is nagyon volt más cél az örömzenélésen kívül! Mi ezt nagyon élvezzük, és szerencsére a közönségnek is tetszik a dolog! :)

PRRP: -Mi a véleményetek a környékbeli szórakozási ,-fellépési lehetőségekről és a punkrock életről?
BAZ:  -Semmi jó! :D De ez nemcsak a környékre hanem az egész országra jellemző. A legtöbb esetben egy zenekar örülhet ha nullára kijön egy koncertből, mert a klub-ok nem tudják kifizetni a költségeket. A tavaly elindult hatvani zenésztalálkozó viszont nagyon jó ötlet volt! A zenekarok és a közönség is csak nyert vele!

PRRP: -Mikorra várható a legközelebbi koncert?
BAZ:  -Nincs még konkrét időpont, sem helyszín, de valamikor tavasszal ,valahol a környéken! :) Ősszel a Magyar Dal Napján biztos, hogy fellépünk majd, és a nyáron valamelyik zenésztalálkozón. 



Képek és videók a zenekar facebook oldalán találhatók. Tessék őket figyelgetni!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése